ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον ΠΑΟ

Ο δεύτερος τελικός της φετινής χρονιάς θα μείνει στην ιστορία. Διότι μέσα στο γήπεδο είδαμε μια διαιτησία που θύμισε τις «μαύρες» ημέρες του παρελθόντος! Αλλά ήταν πολλά και αυτά που έγιναν έξω-αγωνιστικά. Ωστόσο όλα αυτά έχουν καταγραφεί από διαιτητές και παρατηρητές αγώνα. Το φύλλο αγώνα «καίει» τον ΠΑΟ

Τί γράφει το φύλλο αγώνα…

Όλα όσα συνέβησαν έχουν καταγραφεί. Πιο συγκεκριμένα, το φύλλο αγώνα αναφέρει αρχικά: «Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α’ ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 6 λεπτά πριν το τέλος και 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας».

«Καίει» τον ΠΑΟ!

Στη συνέχεια, το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της ομάδας Β’ από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α΄ ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β’ ομάδας, Χρήστο Μπαφέ. Στο 5:59’’ πριν τη λήξη του αγώνα οπαδοί της Α’ ομάδας έβριζαν εν χορώ “Μπαρτζώκα, μπ…, πουτ… γιε”. Έγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψεις νερού έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button