ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φτάνει πια με τα ψέματα»

Οι άνθρωποι ζουν στο δικό τους κόσμο! Μετά το φινάλε του ματς έκανε «καταγγελία» με αποδέκτη τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Εξάλλου είναι συνηθισμένο να παρουσιάζουν τα γεγονότα από τη δική τους σκοπιά! Αλλά επειδή η αλήθεια πάντα βγαίνει στο… φως, ο Ολυμπιακός φρόντισε να τους βάλει στη θέση τους. Καθώς απάντησε σε όσα ισχυρίστηκε η πλευρά των «πράσινων». Ωστόσο το νόημα είναι ένα… «Φτάνει πια με τα ψέματα».

Η απάντηση του Ολυμπιακού στα «ψέματα»

Μετά τα μεσάνυχτα ήρθε η αντίδραση του Ολυμπιακού σε όσα κατήγγειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θέση στους ισχυρισμούς από την πλευρά των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα, η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα όσα ισχυρίζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Σε αυτή, οι άνθρωποι του Θρύλου αναφέρουν για το περιστατικό: «Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται.

Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος. Όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας. Και ο κ. Μπαρτζωκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη. Φτάνει με τα ψέματα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button