ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παπαγγελόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Πράγματι ένα από τα σημαντικά θέματα για τον Ολυμπιακό ήταν να αποκτήσει κι έναν ακόμα Έλληνα κεντρικό. Διότι μετά την αποχώρηση του Βαϊόπουλου, υπήρχε ανάγκη για μια ανάλογη μεταγραφή. Αν και το προηγούμενο διάστημα, το όνομα του Μπάση ήταν στο προσκήνιο. Όμως οι πρωταθλητές επέλεξαν μια γνώριμη λύση. Πιο συγκεκριμένα, ενός παίκτη που ξέρει από το Θρύλο. Ο Παπαγγελόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Έκλεισαν οι κεντρικοί με Παπαγγελόπουλο

Εξάλλου, το σκεπτικό της απόκτησης ενός Έλληνα κεντρικού ήταν αναγκαίο. Γιατί αυτό ήθελε και ο Γκαρντίνι και η ομάδα. Καταρχάς γιατί δεν θα αλλάξει, όπως όλα δείχνουν, το καθεστώς με τους ξένους στη Volley League. Κατά συνέπεια, παραμένουν οι 4. Ειδικότερα, αυτοί έχουν «κλειδώσει» για τη νέα σεζόν. Επομένως, ήταν σημαντική η απόκτηση κι ενός ακόμα Έλληνα κεντρικού. Διότι την τελευταία σεζόν ταλαιπωρήθηκαν με τραυματισμούς τόσο ο Παγένκ όσο και ο Τζούριτς. Άρα ήταν αναγκαίο να έρθει επιπλέον ένας παίκτης για τη συγκεκριμένα θέση.

Επιπλέον, ήταν και θέμα ομοιογένειας στην ομάδα. Δηλαδή ο Έλληνας που θα έβρισκε ο σύλλογος να μπορέσει να προσαρμοστεί εύκολα. Κατά συνέπεια, τί καλύτερο από έναν αθλητή που φόρεσε και παλαιότερα την ερυθρόλευκη φανέλα. Για την ακρίβεια ο Νίκος Παπαγγελόπουλος ήταν μέλος της ομάδας τη σεζόν 2022-23. Έτσι είχε ρόλο στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και το CEV Challenge Cup. Ακόμα, ξέρει τους περισσότερους παίκτες -πλην εξαιρέσεων. Συνεπώς δεν θα χρειστεί χρόνο για να εγκλιματιστεί. Ο Παπαγγελόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button