ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το δείπνο των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών [pics]

Το απόγευμα της Τρίτης, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού νίκησε ξανά τη Βουλιαγμένη και πανηγύρισε έναν ακόμα τίτλο. Καθώς άλλη μια σεζόν συνδυάζεται με νταμπλ εντός συνόρων. Ωστόσο, η προσοχή όλων είναι σε ό,τι ακολουθεί. Διότι έπεται το Final-8 του LEN Champions League. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος που χθες βράδυ τα επινίκια έγιναν με ηρεμία. Το δείπνο των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών.

Το δείπνο των πρωταθλητών

Οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα στελέχη που είναι κοντά στην ομάδα, βρέθηκαν στο μαγαζί «Στα καλά καθούμενα». Λοιπόν, όλοι μαζί δείπνησαν και απόλαυσαν άλλη μια επιτυχία. Διότι όπως και να το κάνουμε, ήταν ένα ξεχωριστός τίτλος το 37ο πρωτάθλημα. Μιας και ήταν ο τίτλος νούμερο 300 για τον Ολυμπιακό στα πέντε ομαδικά αθλήματα. Δηλαδή, μια πολύ σημαντική διάκριση για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο.

Ωστόσο, ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν πώς ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι. Επομένως από τη στιγμή που η σεζόν δεν έχει τελειώσει, το γλέντι πάει για πιο πίσω. Πιο συγκεκριμένα, μετά το Final-8 με την ελπίδα πώς ο Θρύλος θα κάνει κάτι καλό στη διοργάνωση στο Βελιγράδι. Το δείπνο των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button