ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η μεγαλύτερη τιμωρία από όλες

Έχει περάσει μία ολόκληρη μέρα από τη στιγμή που υποτίθεται θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, αλλά ακόμη στη Τούμπα ψάχνουν να βρουν κι άλλες δικαιολογίες, φρέσκιες ή μπαγιάτικες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πράγμα το οποίο δεν γίνεται πια γιατί κανείς δεν τους πιστεύει με τα όσα έχουν γίνει εκεί. Και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα.

Ήδη έχουν αρχίσει όλοι να περιμένουν την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Η οποία αν το πάμε με το γράμμα του νόμου ξέρουμε πάνω κάτω ποια θα είναι. Το αν θα του την καταλογίσουν βέβαια είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο! Στην πραγματικότητα υπάρχει μία τιμωρία που είναι μεγαλύτερη και από όλες τις άλλες που θα μπορούσαν να του επιβληθούν. Κι αυτή είναι το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα είδε, όλη η Ελλάδα πια ξέρει, σε όλη την Ελλάδα ξεμπροστιάστηκαν και δεν τους πιστεύουν πια ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί τους, που δίκαια έχουν γίνει έξω φρενών.

Δεν υπάρχει ένας υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος που να μην αηδίασε με αυτή τη κατάσταση. Πέρσι είχαν γίνει τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο και είχαν χαλάσει τον κόσμο. Και φέτος που τα έκαναν οι ίδιοι βρέθηκαν να φάσκουν και να αντιφάσκουν! Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή που δικαιολογημένα προκάλεσε την οργή ολόκληρης της Ελλάδας.

Με το που έγινε το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία, όλος ο κόσμος είπε με ένα στόμα “καλά να τα πάθουν”.  Δεν ειναι ττγχαίο αφού ο ΠΑΟΚ παίζει στο πρωτάθλημα με “δική του” ΕΠΟ. Έτσι τουλάχιστον μας έλεγαν πέρσι ότι ο πρόεδρός της είναι “δικός τους”. Τον είδαμε να πηγαίνει σπρωχτός στο Αγρίνιο, είδαμε να γίνονται εκστρατείες των οπαδών του εκτός έδρας με τις ευλογίες και τα στραβά μάτια όλων εκείνων που φωνάζουν για απαγόρευση των μετακινήσεων, είδαμε να τα σπάνε στα Γιάννενα και απλά να σφυρίζουν αδιάφορα εκείνοι που έπρεπε να πάρουν θέση και άλλα πολλά “ωραία”.

Και χθες αυτό στην Τούμπα. Να λοιπόν η μεγαλύτερη τιμωρία που λέγαμε στην αρχή. Κατάφεραν να γίνουν η πιο αντιπαθής ομάδα στην Ελλάδα. Και πλέον επιβεβαιωμένα είναι η μόνη ομάδα σε αυτή τη χώρα που βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της.

Αλλά ξεχάσαμε. Ο Ολυμπιακός φταίει!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button