ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κανονικά με «Μέντι» η προπόνηση

 

Λίγες ώρες πριν την καθοριστική συνάντηση με τον Διοικητικό Ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία θα καθορίσει το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Βάσκος τεχνικός προπόνησε κανονικά την ομάδα του, ενόψει Ατρομήτου.

.

 

Μετά τον αποκλεισμό με τη Ναϊμέγκεν και την επιστροφή στην Ελλάδα, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής (14/8) στις προπονήσεις, ξεκινώντας στην προετοιμασία τους, για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League, απέναντι στον Ατρόμητο (22/8, 22:00).

Λίγες ώρες πριν το κομβικό ραντεβού του με τον Διοικητικό Ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βάσκος τεχνικός δεν είπε πολλά πράγματα στους ποδοσφαιριστές του, όντας λακωνικός όπως το συνηθίζει αλλωστε. «Να είμαστε ετοιμοι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο», ήταν τα λόγια του στους παίκτες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button