ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για Φερεντσβάρος

Η ώρα για το πρώτο ματς του Ισπανού προπονητή στον πάγκο του Θρύλου έφτασε. Για την ακρίβεια, σε μια αναμέτρηση με τεράστια σημασία. Όπως είναι, δηλαδή, αυτή κόντρα στη Φερεντσβάρος. Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για Φερεντσβάρος.

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ

Στη συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ισπανός προπονητής άνοιξε τα… χαρτιά του. Δηλαδή έκανε αναφορά στη φιλοσοφία και το σχέδιό του. Ειδικότερα, η φράση που χρησιμοποίησε ήταν επιθετικότητα για τον Ολυμπιακό. Έτσι αυτό περιμένει ο κόσμος του Θρύλου να δει την Πέμπτη το βράδυ, κόντρα στη Φερεντσβάρος. Επομένως έχει σημασία να δούμε τι έχει κατά νου ο Μεντιλίμπαρ. Ακόμα, πάντως, ο ίδιος δεν έχει κατασταλάξει 100% στα πρόσωπα που θα συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Ούγγρους. Διότι υπάρχουν δύο υποψήφιοι για μια θέση.

Οι επιλογές της 11άδας με Φερεντσβάρος

Αντίθετα για τις άλλες δέκα τα πράγματα είναι πιο απλά. Δηλαδή ο Πασχαλάκης κάτω από τα γκολπόστ. Επιπλέον, οι Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγα στην άμυνα. Ακόμα το δίδυμο των Έσε και Τσικίνιο στον κεντρικό άξονα. Επίσης, ο Φορτούνης σε ελεύθερο ρόλο, ο Μασούρας στη μια πτέρυγα και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, για την τελευταία θέση υπάρχουν δύο επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, ο Ποντένσε και ο Αλεξανδρόπουλος. Αλλά όποιος κι αν αγωνιστεί, η διάταξη θα είναι 4-2-3-1. Όμως η επιλογή θα καθορίσει και το μοτίβο του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για Φερεντσβάρος.

  • Ο Παναγιώτης Ρέτσος πήρε μέρος στην προπόνηση και είναι στην αποστολή. Αλλά θα κάτσει στον πάγκο, διότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button