ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το πήρε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης

Ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ακαδημαϊκή πορεία του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη έκλεισε. Μιας και ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Το πήρε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης!

Πτυχιούχος ο Παναγιώτης

Λοιπόν, ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του. Καθώς έφτασε στο φινάλε της πανεπιστημιακής του θητείας στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Διότι ολοκλήρωσε τη φοίτησή του. Εξάλλου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου παρουσίασε την πτυχιακή του εργασία. Ειδικότερα, θέμα είχε το χάντμπολ. Δηλαδή το άθλημα που υπηρετεί επί σειρά ετών με επιτυχία. Έτσι, τώρα απομένει να οριστεί η ημέρα της ορκωμοσίας του.

Για πάντα στο χάντμπολ ο Καραμπουρνιώτης

Για την ακρίβεια, αυτό θα γίνει λογικά μέσα στον Απρίλιο. Αλλά από σήμερα είναι πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα το χάντμπολ. Επομένως έχει όλα τα προσόντα για να παραμείνει στο χώρο και μετά το φινάλε της αθλητικής του καριέρας. Διότι με το πτυχίο του, θα έχει την ευκαιρία να γίνει προπονητής και να συνεχίσει να είναι στο χώρο του αγαπημένου του αθλήματος. Το πήρε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button