Η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Θρύλο!

Μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (12/6) τη Φερεντσβάρος στον τελικό του Champions League στη Μάλτα, με στόχο την κορυφή της Ευρώπης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA News.
Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα είναι έτοιμη για τη μεγάλη μάχη, διεκδικώντας το τέταρτο Champions League της ιστορίας της και έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο !
Εν όψει του αγώνα μίλησε ο Γιώργος Ντόσκας και η Ιωάννα Σταματοπούλου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Γιώργος Ντόσκας: «Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς στο τελικό, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Φερεντσβάρος. Θα χρειαστεί να δείξουμε πίστη και συγκέντρωση στο πλάνο μας, για να παίξουμε έναν πολύ σκληρό τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».
Ιωάννα Σταματοπούλου: «Μπροστά μας έχουμε έναν μεγάλο τελικό. Δουλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά, για να φτάσουμε εδώ και είμαστε περήφανες, που θα διεκδικήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ξέρουμε τη δυσκολία του ματς, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας, στις δυνατότητές μας. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στην πισίνα! Θέλουμε να απολαύσουμε τη στιγμή, να μείνουμε πιστές στο πλάνο μας και να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο μας, την κατάκτηση του τίτλου».





