ΠΟΛΟ

Μουρίκης: «Είμαστε φαβορί – Να το αποδείξουμε»

Το 23ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του θέλει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός στο Final-4 της Λάρισας. Το Σαββατοκύριακο οι «ερυθρόλευκοι» θα πέσουν στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας με στόχο ένα ακόμα τρόπαιο. Αυτό τόνισε και ο αρχηγός της ομάδας. Μουρίκης: «Είμαστε φαβορί, να το αποδείξουμε».

«Μεγάλες διοργανώσεις στην Περιφέρεια»

Ο Κώστας Μουρίκης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας. Μιλώντας για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στη θεσσαλική πρωτεύουσα, υπογράμμισε: «Θέλω, πρώτα από όλα, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συντέλεσαν ώστε να είμαστε εδώ σήμερα, την ΚΟΕ, τον Δήμο Λάρισας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό μεγάλες εθνικές διοργανώσεις να γίνονται στην περιφέρεια, ώστε να προσελκύουν περισσότερο κόσμο, περισσότερα παιδιά από την περιφέρεια».

«Είμαστε το φαβορί»

Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός. Με τον αρχηγό του Θρύλου να δέχεται τον χαρακτηρισμό που έχει δοθεί στην ομάδα του. Μουρίκης: «Είμαστε φαβορί, να το αποδείξουμε».

Αυτό ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου. Λέγοντας πώς: «Όσον αφορά στους αγώνες, από παλιά ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, είναι δύο παιχνίδια που είναι τελείως διαφορετικά, όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο νερό. Είναι δύο παιχνίδια δύσκολα, πρώτα με την ΑΕΚ και έπειτα, αν περάσουμε στον τελικό». Και συμπλήρωσε: «Μετά από μία δύσκολη περίοδο που περάσαμε με τον κορονοϊό, εύχομαι να δούμε ένα κολυμβητήριο γεμάτο, που είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα μας και για τους αθλητές. Ελπίζω να γίνουν καλοί αγώνες, να κερδίσει ο καλύτερος».

Με τον έμπειρο, Έλληνα φουνταριστό να καταλήγει στις δηλώσεις του: «Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Εθνικό και στον Ολυμπιακό, τις ομάδες Γυναικών, για τις κατακτήσεις των ευρωπαϊκών».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button