ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βλάχος: «Να είμαστε πάρα πολύ καλοί»

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι από τους βασικούς στόχους για τον Ολυμπιακό κάθε χρόνο. Φέτος έχει μεγαλύτερη αξία διότι είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς που μπορεί να κατακτήσει μια ομάδα. Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας. Τονίζοντας πώς το μόνο που σκέφτονται οι «ερυθρόλευκοι» είναι το πώς θα έρθει. Η απάντηση είναι απλή… Βλάχος: «Να είμαστε πάρα πολύ καλοί».

«Να έχουμε ένα διήμερο καλής απόδοσης»

Σε ένα Final-4 σημασία δεν έχει μόνο η πρώτη ημέρα, αλλά και η δεύτερη. Μια ομάδα πρέπει να είναι έτοιμοι για δύο πολύ καλά ματς μέσα σε 24 ώρες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να πετύχει το στόχο της. Κάτι που ανέφερε και ο προπονητής του Ολυμπιακού που σχολίασε πώς είναι αναγκαίο η ομάδα του να παίξει καλά και το Σάββατο και την Κυριακή. Βλάχος: «Να είμαστε πάρα πολύ καλοί».

Αρχικά, ο Έλληνας κόουτς του Θρύλου υπογράμμισε: «Είμαι ίσως ο μοναδικός από τους συμμετέχοντες που είμαι Θεσσαλός, για αυτό θέλω να πω κάτι παραπάνω. Μπορεί να είμαι πολλά χρόνια στην Αθήνα, αλλά οι δεσμοί μου είναι πολύ ισχυροί. Και στο Βόλο που έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει, αλλά και στην περιοχή της Λάρισας, όπου έχω πολλούς συγγενείς. Ξέρω πολύ καλά τί έργο έχει διατελέσει ο κ. Περιφερειάρχης τα τελευταία χρόνια».

Το φετινό διπλό Final-4 είναι πρόκληση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, συνέχισε: «Η ΚΟΕ για πρώτη φορά διοργανώνει στην περιφέρεια ένα διπλό Final-4, κάτι που δεν είναι εύκολο, είναι οι μετακινήσεις, είναι τα άτομα, είναι ένα πρόγραμμα να βγει στο κολυμβητήριο. Νομίζω, ότι όλα θα πάνε καλά, θα γίνουν δύο Final-4. Η πόλη της Λάρισας έχει ανάγκη από αγώνες υψηλού επιπέδου. Τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες να αναπτυχθεί το άθλημα εδώ, να υπάρχουν ομάδες που να αντέχουν στην Α1. Όλοι εμείς εδώ, οι συντελεστές των αγώνων, να καταφέρουμε αυτό το διήμερο να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, να σεβαστούμε τη φιλοξενία σας, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δουν όσοι έρθουν στο κολυμβητήριο, είτε μικρά παιδιά, είτε άνθρωποι της πισίνας, είτε απλός κόσμος, ωραίο θέαμα».

«Το Κύπελλο αποτελεί βασικό μας στόχο»

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τώρα, ο Ολυμπιακός μπαίνει με τον τίτλο του φαβορί. Θα τον επιβεβαιώσει; Αυτό θα φανεί μέσα στην πισίνα. Πώς θα γίνει, όμως, αυτό; Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε την απάντηση. Με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρει: «Όσον αφορά εμάς, σαφής στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι από τους στόχους μας κάθε χρονιά. Για να το καταφέρουμε όμως, πρέπει να είμαστε πάρα, πάρα πολύ καλοί. Οπότε, ευελπιστώ να έχουμε ένα διήμερο καλής απόδοσης και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button