ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»«

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού για συμπαράσταση ενόψει των τελικών με την Βουλιαγμένη απηύθυναν οι  Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Άλκηστη Αβραμίδου.

 

Στην μάχη των τελικών κόντρα στην Βουλιαγμένη ρίχνεται η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αναζητώντας την κατάκτηση του παρθενικού και ιστορικού νταμπλ.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε για αυτούς τους τελικούς. Σίγουρα κάθε χρόνο η σειρά των τελικών είναι ξεχωριστή και με ιδιαίτερο σασπένς. Εμείς θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Φέτος έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη, έχουμε χάσει μόλις το ένα και ελπίζω και στη συνέχεια να κάνουμε το ίδιο. Να έχουμε υγεία, να κάνουμε προπόνηση και νομίζω ότι όλα θα έρθουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Ο κόσμος είναι ο όγδοος παίκτης μας, τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε δίπλα μας ξεκινώντας την Παρασκευή. Στο Λαιμό είναι πιο δύσκολο να έρθουν αλλά πάντα υπάρχουν κάποιοι που είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Αβραμίδου: «Έχουμε δουλέψει αρκετά»

Από την πλευρά η η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο osfp.gr: «Ξεκινάει η σειρά των τελικών. Πως και πως περιμέναμε όλη τη χρονιά να φτάσουμε στους τελικούς. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες, ειδικά για τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη. Είμαστε έτοιμοι και αν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και μπούμε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι θεωρώ ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Είναι και οι δυο ομάδες πολύ δυνατές και αυτή που το θέλει πιο πολύ, θα το αποδείξει μέσα στην πισίνα. Σε μια σειρά αγώνων η πιο προπονημένη ομάδα και αυτή που έχει δουλέψει πιο πολύ στη διάρκεια της χρονιάς και το ποιος το θέλει πιο πολύ είναι που κρίνει το αποτέλεσμα. Σε ένα παιχνίδι σίγουρα μπορεί να υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες ωστόσο σε μια διάρκεια παιχνιδιών δεν μπορεί να γίνεται συνεχώς έκπληξη. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που έχουμε πει έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

 

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close