ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορική ημέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ένα πολύ σημαντικό βήμα έγινε σήμερα όσον αφορά στο όνειρο εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού. Το όνειρο που περιμένουν όσοι ασχολούνται με την υδατοσφαίριση και την κολύμβηση στο Θρύλο. Το όνειρο της απόκτησης ενός σύγχρονου «σπιτιού» για να μπορέσει ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός στην Ευρώπη να φτάσει εκεί που του αξίζει. Ιστορική ημέρα για το Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δικό του χώρο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο (9/9/2021), το Δ.Σ. του ΣΕΦ είχε εγκρίνει τη διενέργεια διαγωνισμού για την κατασκευή και την εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού, στο περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου. Παράλληλα, την κατακύρωση του διαγωνισμού στον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς. Σήμερα το όνειρο αυτό ήρθε ένα βήμα πιο κοντά, στην υλοποίησή του.

Διότι υπεγράφη η σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές, το ΣΕΦ και τον Ερασιτέχνη Θρύλο. Ο οποίος έχει, επιτέλους, το δικό του χώρο για να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο υδάτινο αθλητικό κέντρο. Με τη διαδικασία που έγινε, πλέον ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη έχει στην κατοχή του, για 49 χρόνια, το χώρο που θα μπορέσει να φτιάξει αυτό που αποτελεί ένα μεγάλο όνειρο για τα εκατομμύρια οπαδούς τους.

Στη διαδικασία συμμετείχαν εκ μέρους του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου, Δημήτρη Νάκο. Από την πλευρά του ΣΕΦ, η πρόεδρος Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο Γενικός Διευθυντής, Παναγιώτης Κουτσογιάννης.

Ιστορική ημέρα για τον Ερασιτέχνη

Ναι μεν το όνειρο του κολυμβητηρίου είναι μεγάλη ιστορία. Ωστόσο ακόμα πιο σημαντικό είναι αυτό που περιγράψαμε παραπάνω. Ο Ολυμπιακός έχει έναν χώρο δικό του. Μια έκταση 10 στρεμμάτων που θα στεγάσει αυτό που ανυπομονούν όλοι. Εκεί θα μπορέσει να φτιάξει ένα σύγχρονο υδάτινο κέντρο. Η δέσμευση που έχουν αναλάβει οι «ερυθρόλευκοι» αφορά την κατασκευή τουλάχιστον 2 κλειστών πισίνων (μία ολυμπιακών διαστάσεων 50μ και μία βοηθητική), βοηθητική Δεξαμενή (σ.σ.: εξωτερική πισίνα), συνεδριακό κέντρο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button