ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσιλιγκίρη: «Χαρούμενη που δώσαμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα»

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία του κολυμβητηρίου για τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη υπογράφηκε μεταξύ Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και Ερασιτέχνη, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης για το νέο Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη.

«Σήμερα, έγινε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες αθλητές του υδάτινου στίβου να προπονούνται σε συνθήκες αντάξιες των επιδόσεων και των επιτυχιών που συστηματικά μας χαρίζουν απλόχερα.

Τέλος, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δίνουμε, επιτέλους, λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Πλέον, ενωμένοι για τον υδάτινο αθλητισμό, προχωράμε. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή της.

Ενώ στην συνέχεια στο ποστάρισμά της τόνισε μεταξύ άλλων ότι πλέον ο στόχος είναι η άμεση έναρξη των εργασιών.

«Υπογράψαμε, σήμερα, συμβόλαιο εκμίσθωσης έκτασης για το νέο Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ.

Ο υγρός στίβος αποτελεί τη “βιτρίνα” τη χώρα μας στο διεθνές αθλητικό “γίγνεσθαι” και πρέπει να αποκτήσει, επιτέλους, τις εγκαταστάσεις που του αξίζουν.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, αλλά και τόνων λάσπης από γνωστά δημοσιογραφικά παράκεντρα, η νέα υδάτινη στέγη για χιλιάδες αθλητές.

Στόχος η άμεση έναρξη των εργασιών. Προσωπικά, θα συνεχίσω να εργάζομαι μέχρι να μπει και το τελευταίο τούβλο στην οροφή του νέου Κολυμβητηρίου.

Προσωπική μου δέσμευση προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του υδάτινου αθλητισμού.

Γιατί, η ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού αποτελούν έννοιες αλληλένδετες». Έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button