ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση στη Ρουμανία

Με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης, εκτός έδρας την Ταργκοβίτσε. Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του CEV Cup. Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση στη Ρουμανία.

Αγώνας πρόκληση στη Ρουμανία

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στο CEV Cup, συνεχίζεται. Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή. Κόντρα στην ρουμανική Ταργκοβίτσε. Δηλαδή μίας εκ των δυνατότερων ομάδων που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Καθώς ήρθε από το CEV Champions League. Αλλά οι κοπέλες του Θρύλου έχουν δείξει στην φετινή τους παρουσία στα κύπελλα Ευρώπης πώς μπορούν να τα καταφέρουν ακόμη και σε μερικές από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Εξάλλου, κάτι ανάλογο θα επιδιώξουν να κάνουν και αύριο το απόγευμα.

Θα παλέψουν για μια νέα υπέρβαση

Η αποστολή για τα κορίτσια του Ολυμπιακού είναι δύσκολη. Όμως ξέρουν πώς δεν έχουν να χάσουν κάτι. Συν τοις άλλοις, σε όλα τα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Γι’ αυτό θα επιδιώξουν κάτι ανάλογο και επί ρουμανικό εδάφους. Ώστε να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει το δικαίωμα στην πρόκριση. Καθώς την άλλη Πέμπτη (2/3), υπάρχει ο επαναληπτικός στο «Μελίνα Μερκούρη». Δηλαδή το δεύτερο ματς με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Νέα ευρωπαϊκή πρόκληση στη Ρουμανία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button