ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Ιάσων Ρούτουλας

Την ένταξη του 19χρονου αθλητή για λογαριασμό της κολυμβητικής ομάδας ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Τη μεταγραφική του δραστηριότητα σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με φόντο την ερχόμενη απαιτητική σεζόν.
Σε αυτό το πλαίσιο οι «ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ιάσονα Ρούτουλα, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αποτελεί μέλος της ομάδας κολύμβησης του συλλόγου.

Ο 19χρονος κολυμβητής, γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 2007 και με ύψος 1,87μ., αγωνίζεται σε αρκετά αγωνίσματα, έχοντας ως βασικές του ειδικότητες τα 200μ. και 400μ. μικτή ατομική, τα 100μ. και 200μ. πεταλούδα, καθώς και τα 200μ. ελεύθερο.
Ο Ρούτουλας εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, τονίζοντας πως η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την εξέλιξή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι μια σημαντική αλλαγή και στιγμή για μένα και μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως αθλητής.

Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να βελτιωθώ ατομικά, ώστε να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει και να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν και να δω τι έχει να μου προσφέρει», δήλωσε ο νεοαποκτηθείς κολυμβητής του Ολυμπιακού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button