ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: 2ος στο Β’ όμιλο

Πράγματι η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν έκλεισε τον όμιλο με νικηφόρο αποτέλεσμα. Μιας και επικράτησε 17-12 της Μπρέσια στο Παπαστράτειο. Ωστόσο, η νίκη 13-11 της Φερεντσβάρος κόντρα στην Μπαρτσελονέτα, διαμόρφωσε την τελική κατάταξη στο γκρουπ. Ολυμπιακός: 2ος στο Β’ όμιλο.

Τερμάτισε 2ος – Μαθαίνει ο Ολυμπιακός αντίπαλο

Λοιπόν, δύσκολα θα άλλαζε η κατάσταση στη βαθμολογία του Β’ ομίλου. Καθώς, με τα ματς σε διαφορετική ώρα, η Φερεντσβάρος ήξερε τί αποτέλεσμα ήθελε κόντρα στην Μπαρτσελονέτα. Επομένως, μετά τη νίκη 13-11 των Ούγγρων επί των Ισπανών, η Φερεντσβάρος κατέκτησε οριστικά την πρώτη θέση στον όμιλο. Άρα αυτό σημαίνει πώς ο Ολυμπιακός κατέλαβε τη 2η θέση. Όμως, τα ζευγάρια για το Final-4 δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη. Διότι το αποτέλεσμα του ματς ανάμεσα στην Προ Ρέκο και την Νόβι Μπέογκραντ, την Τετάρτη στις 20:00 στην Ιταλία, θα καθορίσει την κατάταξη στον Α’ όμιλο.

Αλλά και τους δύο ημιτελικούς στο Final-4 της Μάλτα. Επομένως, αν η Προ Ρέκο δεν ηττηθεί, τότε τερματίζει πρώτη. Αντίθετα, αν ηττηθεί στην κανονική διάρκεια του ματς από τη Νόβι Μπέογκραντ, οι Σέρβοι θα πάρουν την πρώτη θέση. Ωστόσο, υπάρχει και το σενάριο της νίκης της ομάδας του Βελιγραδίου στο πέναλτι. Αν νικήσει με ένα γκολ διαφορά η σερβική ομάδα, τότε πρώτη βγαίνει η ιταλική. Με +2 στα πέναλτι, πρώτοι βγαίνουν οι Σέρβοι. Κατά συνέπεια κατά τις 21:15 της Τετάρτης θα βγει ο αντίπαλος του Θρύλου στον ημιτελικό. Ολυμπιακός: 2ος στο Β’ όμιλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button