ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Κόλιανιν: «Είδα πάλι πολλή όρεξη, πήραμε αυτό που θέλαμε!»

Τον ενθουσιασμό του από την συνολική απόδοση των παικτών του και την ευρεία νίκη επί τςη Μπρέσια εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να … τρομοκρατεί την Ευρώπη με εμφανίσεις όπως η αποψινή, σκορπίζον τας την Μπρέσια με 17-12 και έδειξε πανέτοιμος να διεκδικήσει το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης στο επερχόμενο Final-4 της Μάλτας
Με τον τεχνικό των νταμπλούχων Χέρβο Κόλιανιν να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του : «Πήραμε άλλη μία ευρωπαϊκή νίκη και τελειώσαμε αυτή τη φάση των ομίλων. Μετά το Κύπελλο, όπως είναι λογικό, δεν ήταν εύκολο να έρθουμε εδώ και να δώσουμε τα πάντα και να παίξουμε το πόλο που παίζουμε τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, είδα πάλι πολλή όρεξη από τα παιδιά, είμαι ικανοποιημένος, πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε».


Από την πλευρά του ο Γιώργος Δερβίσης τόνισε τα εξής:
«Πράγματι, κάναμε μία νίκη με διαφορά και πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να κλείσουμε τους ομίλους με νίκη. Μας αξίζει. Θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν κάναμε κάποια άλλη εμφάνιση σήμερα. Σίγουρα, είχαμε κάποια προσωπικά λάθη, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ, αλλά το ξεπεράσαμε και ανοίξαμε τη διαφορά στο σκορ. Και έτσι κερδίσαμε. Επόμενός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, πρέπει να πηγαίνουμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, τώρα παίζουμε τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 στους ημιτελικούς, να προκριθούμε στους τελικούς και σίγουρα, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και το Final-4. Ωστόσο, ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button