ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τράβιτσα έκλεισε στον Ολυμπιακό

Εδώ και αρκετό καιρό το Redaroume έγραψε πώς ο Ντράγκαν Τράβιτσα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό την καριέρα του. Ο 35χρονος πασαδόρος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Τον παίκτη-οργανωτή του επιθετικού παιχνιδιού του Θρύλου. Μέχρι τώρα υπήρχαν ενδείξεις και πληροφορίες. Ωστόσο, ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιταλό. Ο Τράβιτσα έκλεισε στον Ολυμπιακό.

Ο Τράβιτσα πασαδόρος του Ολυμπιακού

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Il mattino di Padova» έκανε γνωστό πώς σε μερικές εβδομάδες θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια θα γίνει αθλητής του Θρύλου. Θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακό. Το παραδέχθηκε ο ίδιος. Καθώς μίλησε για το μέλλον του. Ο Τράβιτσα θα ζήσει ένα πολύ «γεμάτο» καλοκαίρι.

Διότι θα συνδυαστεί με σημαντικές αλλαγές στη ζωή του. Καταρχάς η μετακίνηση στον Ολυμπιακό. Επίσης, η γέννηση του πρώτου του παιδιού. Βέβαια το δεύτερο είναι πιο σημαντικό. Αλλά τα παραθέτουμε με χρονική σειρά. Πρώτα η μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους», μετά η πατρότητα.

Ο γιός του Τράβιτσα και ο Θρύλος

Ο 35χρονος Ιταλός μίλησε στην εφημερίδα «Il mattino di Padova». Αποκάλυψε πώς το παιδί που περιμένει η σύντροφός του Τζούλια είναι αγόρι. Όμως δεν θέλησε να κάνει αναφορά στο όνομα. Διότι ο μικρός θα γεννηθεί τέλη Αυγούστου. Βέβαια, μαζί με τη σύντροφό του έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο. Για την ακρίβεια, ο Τράβιτσα δήλωσε: «Ο μικρός θα γεννηθεί στη Πάντοβα. Η Τζούλια, το μωρό και η γιαγιά θα μας βρουν στον Πειραιά μετά τη γέννα». Ο Τράβιτσα έκλεισε στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button