ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η επιβεβαίωση Μιλάνοβιτς για τον Ολυμπιακό

Εξάλλου, από την Τρίτη γράψαμε στο Redaroume πώς ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια πώς θα αποτελέσει τον νέο προπονητή. Επίσης την Παρασκευή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στη Σερβία. Τα οποία ανέφεραν πώς το deal ανάμεσα στον 56χρονο και τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι δεδομένο. Επιπλέον, σήμερα Σάββατο, ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός παραδέχθηκε πώς έρχεται στην Ελλάδα. Η επιβεβαίωση Μιλάνοβιτς για τον Ολυμπιακό.

Ο Μιλάνοβιτς το επιβεβαίωσε

Ανακεφαλαιώνοντας, σας ενημερώσαμε χθες (17/6) μέσα από το Redaroume, πώς η συνεργασία του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και του Θρύλου «κλείδωσε». Πράγματι, πληθώρα δημοσιευμάτων στη Σερβία θεωρούσαν πώς το θέμα έχει τελειώσει. Ακόμα ότι το μοναδικό που απομένει είναι να μπει στο αεροπλάνο ο 56χρονος προπονητής για να έρθει στην Ελλάδα. Ειδικότερα το Σάββατο, μέσω της δήλωσης που έκανε ο Μιλάνοβιτς στην σερβική εφημερίδα «Zurnal». Πιο συγκεκριμένα παραδέχθηκε πώς είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Η δήλωση του Σέρβου προπονητή

Καθώς δέχθηκε ερώτηση από τους συμπατριώτες του, για τα σενάρια που τον φέρνουν να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ακολούθως αν αυτό ισχύει. Όντως, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική. «Ναι, ισχύει» ήταν τα λόγια του. Για το λόγο αυτό, το μόνο που απομένει είναι να μπει στο αεροπλάνο. Ώστε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Η επιβεβαίωση Μιλάνοβιτς για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button