ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετικός Χρήστου – Πέρασε πρώτος στον ημιτελικό

Καταπληκτική εμφάνιση από τον Απόστολο Χρήστου, στον προκριματικό των 100 μέτρων ύπτιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βουδαπέστης. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στη σειρά του. Εξαιρετικός Χρήστου – Πέρασε πρώτος στον ημιτελικό.

Άνετα πρώτος ο Χρήστου

Ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετείχε στην έκτη σειρά των προκριματικών. Έδειξε με την παρουσία και το χρόνο του πώς μπορεί να φτάσει ψηλά. Έκανε 53.21 στα προκριματικά των 100 μέτρων ύπτιο, τερματίζοντας πρώτος στη σειρά του. Η επίδοσή του ήταν η τρίτη καλύτερη -βάσει χρόνου- στα προκριματικά του αγωνίσματος.

Έτοιμος για σπουδαία πράγματα

Κάτι που δίνει ελπίδες στον Απόστολο Χρήστου, αν αγωνιστεί ανάλογα και στον ημιτελικό, να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Στις 19:05 θα πέσει ξανά στην πισίνα. Στον ημιτελικό των 100 μέτρων ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πώς το 2021 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Έδειξε από την πρώτη του κούρσα στο φετινό Παγκόσμιο πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να φτάσει ψηλά. Εξαιρετικός Χρήστου – Πέρασε πρώτος στον ημιτελικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button