ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μπορούσαμε κι άλλες νίκες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στην ανάγκη για απόλυτη προσήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών, ώστε ο Ολυμπιακός να επανέλθει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών, αναφέρθηκε ο Μουσταφά Φαλ.

 

Με ξεκάθαρη διάθεση να αφήσουν πίσω τους την αναμέτρηση με την Μακάμπι και κυρίως στην ανάγκη να διορθώσουν τα λάθη και τις αδυναμίες που οδήγησαν στην ήττα προσεγγίζουν στον Ολυμπιακό την απαιτητική συνέχεια της Ευρωλίγκα.
Η δεύτερη .. δόση της «Διαβολοβδομάδας» φέρνει τους νταμπλούχους Ελλάδας να φιλοξενούν την Άλμπα Βερολίνου. Με τον Μουσταφά Φαλ να δίνει το σύνθημα της ανασυγκρότησης
«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι απ’ ότι έγινε με τη Μακάμπι. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς, αλλά τώρα πρέπει να εστιάσουμε στην Άλμπα», τόνισε ο Γάλλος σέντερ.

Όσο για το τι ξεχωρίζει από την Άλμπα, τόνισε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, επικίνδυνη στο τρανζίσιον, δεν παρατάει ποτέ τα παιχνίδια της. Πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και να περιορίσουμε τα σουτ που επιχειρούν».
Τέλος κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό για τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού έως τώρα είπε: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κάποια ακόμα παιχνίδια, αλλά έτσι συμβαίνει, κάποιες φορές χάνεις ματς που θα μπορούσες να κερδίσεις και το αντίθετο. Βρισκόμαστε ακόμα σε καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς, διότι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Άλμπα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button