ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός στη «μάχη» της Ευρώπης

Σε ρυθμούς Ευρώπης και η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ανδρών του Θρύλου. Διότι το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τα ματς τους, για το Europe Trophy Cup. Ο Ολυμπιακός στη «μάχη» της Ευρώπης.

Στο Νόβι Σαντ για την ευρωπαϊκή «μάχη» ο Ολυμπιακός

Στη «μάχη» της Ευρώπης ρίχνεται η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ανδρών του Ολυμπιακού. Μιας και την Παρασκευή και το Σάββατο, οι πρωταθλητές Ελλάδας μετέχουν στον Α’ όμιλο του Europe Trophy Cup. Πιο συγκεκριμένα στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Ειδικότερα, στη σύνθεση του Θρύλου θα είναι οι Αντρέι Γκάτσινα, Τόμισλαβ Πούκαρ, Τάσος Ρηνιώτης και Σωκράτης Γιαννούτσος. Επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις STK Libertas Marinkolor (Κροατία), SK Vydrany (Σλοβακία), ASD Marcozzi Cagliari (Ιταλία) και STK Banja Luka (Βοσνία/Ερζεγοβίνη). Ο Ολυμπιακός στη «μάχη» της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα του Θρύλου στην Ευρώπη

Την Παρασκευή στις 11:00, ο Θρύλος αγωνίζεται με την STK Liberts Marinkolor στη Σερβία, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού. Ενώ στις 17:00, παίζει με την SK Vydrany, για τη 2η «στροφή». Επιπλέον, το Σάββατο στο Νόβι Σαντ, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την ASD Marcozzi Cagliari (14:30) και την STK Banja Luka (19:00). Δηλαδή για την 3η και 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • 25/11 (11:00): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – STK Libertas Marinkolor
  • 25/11 (17:00): SK Vydrany – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • 26/11 (14:30): ASD Marcozzi Cagliari – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
  • 26/11 (19:00): ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – STK Banja Luka

Σχετικά Άρθρα

Back to top button