ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο διασυρμός του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζεται

Μια ακόμα ημέρα που η απόφαση για την Έφεση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γυναικών δεν βγήκε… Μήπως ορισμένοι ονειρεύονται παύλες;

Το θέατρο του παραλόγου δεν έχει τελειωμό στο ελληνικό μπάσκετ και δη στο μπάσκετ Γυναικών. Πλέον, η νέα ενημέρωση που υπάρχει έχει να κάνει με την εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρολεύκων». Η εκδίκαση θα γίνει τελικά αύριο το πρωί, στις 10:00. Όλο αυτό είναι μια παρωδία, από τη στιγμή που καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα και η εκδίκαση της Έφεσης είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Όλα έδειχναν πώς η εκδίκαση θα γίνονταν σήμερα. Αλλά πού; Ποτέ! Δεν έχει τέλος αυτό το μπάχαλο με τον… Φάρο του ελληνικού αθλητισμού! Ακόμα να γίνουν οι εκδικάσεις, ακόμα να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση, ακόμα να βγει η απόφαση. Ο διασυρμός του ελληνικού μπάσκετ δεν έχει τελειωμό. Διότι κάνει… μπαμ πώς ο στόχος είναι να «τινάξουν» το πρωτάθλημα στον αέρα. Με τις συνεχείς καθυστερήσεις και τη σωρεία από παρατυπίες.

Οι ημέρες περνούν, τίποτα δεν αλλάζει, αυτή η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και αυτό που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα είναι η εικόνα του αθλήματος, αλλά και το μπάσκετ συνολικά. Πώς να το κάνουμε; Όσο δεν βγαίνει μια απόφαση τόσο θα παραμένει το κλίμα νοσηρό. Θα διαιωνίζεται ένα σκηνικό πού κάνει κακό στο άθλημα και στον Ολυμπιακό. Αλλά είπαμε. Ο… Φάρος δεν κάνει τίποτα απολύτως για να φτιάξει η κατάσταση.

Μετά πώς να μην γίνονται συνειρμοί για την εξάπλωση του κινήματος της… παύλας. Να διακοπέί το πρωτάθλημα και να μην το πάρει καμιά ομάδα. Κοινώς, να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Πώς θα γίνει αυτό σίγουρα; Με τη διακοπή του…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button