ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον Μίλωνα στον ημιτελικό του κυπέλλου

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, έγινε η κλήρωση του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας. Επομένως, ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του. Με τον Μίλωνα στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Η κλήρωση του Final-4 του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη του νίκη στη Σύρο, χθες το απόγευμα κόντρα στον Φοίνικα, πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ένα Final-4 που θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε αυτό που ήταν γνωστό. Καθώς η τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα «φιλοξενηθεί» στην πόλη της Καλαμάτας. Έτσι, η καρδιά του βόλεϊ Ανδρών στην Ελλάδα θα χτυπήσει στη Μεσσηνία. Όσον αφορά στα ζευγάρια, ο Ολυμπιακός απέφυγε ένα ντέρμπι πριν τον τελικό. Με τον Μίλωνα στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Κατά σειρά, από την κληρωτίδα βγήκαν οι ομάδες του Μίλωνα, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο χρονικά ζευγάρι που προέκυψε ήταν αυτό ανάμεσα στον Μίλωνα και τον Θρύλο. Μετά προέκυψε το άλλο, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς αυτή θα είναι η σειρά των αγώνων στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ειδικότερα, η τελική απόφαση θα παρθεί σε συνεννόηση της ΕΟΠΕ με την ΕΡΤ. Καθώς η δημόσια τηλεόραση θα καθορίσει τις ώρες των ημιτελικών και του τελικού του Final-4.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button