ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο Πρόεδρος των επιτυχιών Μιχάλης Κουντούρης και εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά, ότι καλύτερο, πολλές επιτυχίες και πολλές πολλές ακόμη κούπες στα αγωνίσματα του Ερασιτέχνη που μας κάνουν υπερήφανους και ταξιδεύουν το όνομα του Ολυμπιακού σε όλη την Ευρώπη. Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!

Χρόνια πολλά στον Πρόεδρο των Επιτυχιών

Ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 ανέλαβε τη Προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αλλά παρέλαβε κυριολεκτικά καμένη… γη από την κακοδιαχείριση του προηγούμενου διοικητικού καθεστώτος. Επίσης μία «τρύπα» δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Με την τέλεια οικονομική διαχείριση ολοκλήρωση την εξυγίανση του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Ακόμη, με την μεθοδικότητά του, το μεράκι του πέτυχε πολλά. Επιπλέον, με  την εξαιρετική του συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει κάνει πανίσχυρο τον Θρύλο σε όλα τα τμήματα. Στα χρόνια του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα. Ωστόσο είναι και στην ελίτ της Ευρώπης. Καθώς ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού διεκδικεί και κατακτά ευρωπαϊκούς τίτλους! Χρόνια Πολλά Πρόεδρε!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button