ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είχαν και παράπονα από τη διαιτησία!!!

Η προπαγάνδα τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μιας και αυτό που έχει ακολουθήσει το κυριακάτικο ντέρμπι, ξεπερνά τα όρια του «γκεμπελισμού». Καθώς οι άνθρωποι έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο με όσα αναφέρουν. Διότι μάλλον βλέπουν τα ματς με «πράσινα» γυαλιά! «Πράσινα» παράπονα για τη διαιτησία.

Είχαν και παράπονα από τη διαιτησία

Η φετινή χρονιά έχει μεγάλη πλάκα! Καθώς με όσα λένε από την πλευρά των «πράσινων», μας κάνουν να γελάμε! Επιπλέον, οι άνθρωποι ξεπέρασαν ακόμη και τα όρια της προπαγάνδας με όσα είπαν στο ραδιόφωνο του προέδρου τους! Κανονικός «γκεμπελισμός». Μιας και δεν ανακάλυψαν ένα «πέναλτι» αλλά δύο! Πράγματι καλά διαβάσατε. Οι αθεόφοβοι!

Πέραν από αυτό το «πέναλτι» που τους χάρισε ο Κέλετ στο τέλος, ήθελαν και άλλο «πέναλτι». Στο 64′ για ένα μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου στον Σπόραρ. Περίπου ένα-ενάμιση μέτρο εκτός περιοχής. Όμως, λογικό είναι. Δηλαδή, το ίδιο δεν έγινε στο ματς με την ΑΕΚ και έλεγαν πώς είναι «πέναλτι»; «Πράσινα» παράπονα για τη διαιτησία.

Οι «πράσινοι» μέχρι και αποβολή «είδαν»!

Έχει και πιο ωραίο, όμως, η προπαγάνδα τους. Στο 48′ λένε πώς έπρεπε να αποβληθεί και ο Μπακαμπού! Μιλάμε για ρεσιτάλ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη να περιγράψει την κατάστασή τους. Διότι μιλάνε και από πάνω. Η πρώτη ομάδα που σε 11 αγωνιστικές έχει πάρει δύο «πέναλτι» στα οποία ο αμυντικός είναι μπροστά από τον επιθετικό. Νέο κανονισμοί για την ομάδα που συμπαθεί ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ήδη έχει πάρει 6 πέναλτι, διπλάσια από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν με 3.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button