ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σπανέας δικαίωσε τον Κέλετ! [vid]

Έχουν μεγάλη πλάκα. Τόσο πολύ που μας κάνουν να γελάμε. Διότι αυτό που έκαναν ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Λοιπόν, πώς θα δικαιολογούσαν τη διαιτησία του Κέλετ; Καθώς έπρεπε να βρεθεί κάποιος που θα δικαιολογήσει όσα έκανε ο Δανός την Κυριακή στη Λεωφόρο. Αντίθετα, δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για να τον βρουν. Ο Σπανέας δικαίωσε τον Κέλετ!

Ο λόγος στον Σπανέα

Άρα τί θα μπορούσαν να κάνουν; Εφόσον έπρεπε να εμφανιστεί ένας διαιτητής ή πιο σωστά πρώην διαιτητής για να δικαιώσει τον Δανό της Κυριακής, υπήρχε καλύτερος από τον Σπανέα; Για το λόγο αυτό που μόνο εκείνος ήξερε καλά τί να πει! Διότι ήταν εκείνος που το 1996 καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε βουτιά του Γεωργιάδη στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, σε ματς Πανιώνιος – Παναθηναϊκός με το σκορ 1-0. Βέβαια, ακόμη και σήμερα δεν τον έχουν ξεχάσει στη Νέα Σμύρνη. Αν ακουστεί το όνομά του στην περιοχή, ένα επίθετο λένε όλο μονομιάς. Ο «σφαγέας»! Ακόμη και μετά από 26 χρόνια το «έγκλημά» του παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων στην Πλατεία!

Δικαίωσε τον Κέλετ

Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας ο Σπανέας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή. Πιο συγκεκριμένα εκεί που κάνουν προσχηματικές δίκες, καταδικασμένοι συκοφάντες με τελεσίδικες αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης! Ο Σπανέας ήταν καλεσμένος. Για φάση του 90’+7 τόνισε: «Είναι καθαρή η φάση. Ήταν σε σύγχυση ο αμυνόμενος παίκτης του Ολυμπιακού και άπλωσε το χέρι του. Είναι καθαρή η φάση και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έγιναν οι διαμαρτυρίες»!

Λογικό να έχει αυτή την άποψη. Θυμήθηκε τη βουτιά του Γεωργιάδη το 1996 και την σύγκρινε με την αντίστοιχη του Ιωαννίδη. Μιας και εκείνος έχει επαφή στο στήθος με το χέρι του Άβιλα και έπιανε το κεφάλι του. Οπότε με τέτοια πτώση, ο πρώην διαιτητής ήξερε καλά τί να πει! Ο Σπανέας δικαίωσε τον Κέλετ! Το βίντεο είναι για να μάθουν οι νεότεροι τί συνέβαινε τότε. Γιατί, βλέπετε, είναι στις αρχές (σ.σ.: Φεβρουάριο) του 1996 και τότε δεν είχε… φτάσει ακόμη το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button