ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η καταγγελία Καραπαπά κινητοποίησε τις Αρχές

Η καταγγελία Καραπαπά κινητοποίησε τις Αρχές. Οι εξελίξεις και η ανακοίνωση της αστυνομίας δικαίωσαν 100% τον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού στην υπόθεση Σιαμπάνη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, παραμονές του ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς είχε κάνει καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη. Τότε ορισμένοι λοιδορούσαν για την ιστορία αυτή. Το μεγάλο σκάνδαλο, όμως, ο «ερυθρόλευκος» αντιπρόεδρος το αποκάλυψε. Κι έδωσε το έναυσμα στην αστυνομία και την ελληνική Δικαιοσύνη να «τρέξουν» την υπόθεση.

Η έρευνα οδήγησε στο σχηματισμό δικογραφίας

Με την αστυνομία να ανακοινώνει σήμερα: «Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε από ποδοσφαιριστή ομάδας της Θεσσαλονίκης, στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια. Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Πολλές οι συμπτώσεις σε αυτή την υπόθεση

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί για τη συγκεκριμένη ιστορία είναι ένα. Πώς ο ένας εκ των δύο ατόμων ήταν πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, βέβαια, άλλο εάν η απόπειρα δωροδοκίας αφορά το ματς Άρης – ΠΑΟΚ! Μια έρευνα μπορεί να δείξει πολλά και να δουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Να σας θυμίσουμε, δε, και όσα ρωτούσε ο Κώστας Καραπαπάς τον Μάκη Γκαγκάτση όταν κατήγγειλε τη δωροδοκία του Σιαμπάνη, σύμφωνα με τη δικογραφία:

** Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα… έργα, ο Νώντας (Ν.Π.) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι ή όχι;

** Είχε μαζί του σκληρό ποινικό-μπράβο ο οποίος ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

** Είναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button