ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκαρντίνι: «Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός» [vid]

Πράγματι, το βράδυ της Δευτέρας ο Ιταλός προπονητής έφτασε στη χώρα μας. Ευδιάθετος και ορεξάτος, όπως έδειξε. Λογικό βέβαια… Γιατί ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα. Επομένως η δική του κουλτούρα, ταιριάζει με τη νοοτροπία των πρωταθλητών Ελλάδας. Κατά συνέπεια, τα συστατικά για μια πετυχημένη «συνταγή» υπάρχουν… Γκαρντίνι: «Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Ο ίδιος ξέρει καλά πώς οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Αλλά αυτό δεν τον… αγχώνει. Μιας και από την εποχή που ήταν παίκτης, ήταν εξοικειωμένος με αυτές τις συνθήκες. Άρα δεν αποτελεί θέμα για τον ίδιο. Εξάλλου, έχει ακόμα μερικές εβδομάδες για να σχεδιάσει τα πάντα στην εντέλεια. Ώστε όταν αρχίσει η δουλειά να είναι όλα ρυθμισμένα στην εντέλεια.

Γκαρντίνι: «Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση»

Κατά συνέπεια, από τις πρώτες του δηλώσεις έδωσε το στίγμα. Για την ακρίβεια από το αεροδρόμιο. Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τόνισε: «Καταρχάς, νιώθω υπέροχα. Είναι μία εξαιρετική πρόκληση για μένα. Καθώς είχα μία ωραία εμπειρία στο παρελθόν από την Αθήνα, με τον Ολυμπιακό, στον ευρωπαϊκό τελικό! Βέβαια ήταν πριν από πολλά χρόνια, μια ιστορική στιγμή του βόλεϊ. Πάντα θα θυμάμαι αυτή την εξαιρετική στιγμή.

Για αυτό πιστεύω, ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Διότι θα είμαι σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια διαφορετική χώρα με μια σπουδαία κουλτούρα και μεγάλη ιστορία και πραγματικά, είμαι περήφανος. Νομίζω, ότι θα κάνουμε εξαιρετική δουλειά. Επίσης, ήρθα τόσο νωρίς για να δω την κατάσταση εδώ. Ώστε να συναντηθούμε όλοι μαζί με το επιτελείο, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Όπως και να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να δουλέψουμε, να κάνουμε ένα καλό πρόγραμμα. Εξάλλου, δεν έχουμε πολύ καιρό να προετοιμάσουμε τα πάντα, οπότε θα ήθελα να μάθω τα πάντα. Ώστε να ξεκινήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Γκαρντίνι για τον κόσμο

Ακολούθως, ο Ιταλός προπονητής εξήγησε: «Είναι αξέχαστες οι αναμνήσεις που έχω από τον κόσμο μας και την υποστήριξή του. Θυμάμαι την αρένα, τότε, γεμάτη από οπαδούς, η αρένα… φλεγόταν. Λατρεύω αυτή την ατμόσφαιρα, είναι υπέροχη. Νομίζω, ότι είναι η μεγαλύτερη υποστήριξη στον κόσμο του βόλεϊ. Επομένως, θα ήθελα να δω τους φιλάθλους μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Να είστε μαζί μας, να μας βοηθήσετε πολύ, όπως θυμάμαι στο παρελθόν, ώστε να πάμε να κερδίσουμε τα πάντα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button