ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συνέχεια της Θρυλικής περιοδείας

Πράγματι, η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού δεν σταματά! Ήδη τα εισιτήρια διαρκείας οδεύουν σε sold out. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μιας και το European Trophies Tour έχει και συνέχεια. Ειδικότερα οι οπαδοί του Θρύλου σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας ανυπομονούν για να φτάσουν εκεί κοντά οι δύο ευρωπαϊκές κούπες. Όταν, δε, συμβεί αυτό, θα γίνει πάταγος! Έτσι σειρά έχει η Δυτική Ελλάδα τώρα… Η συνέχεια της Θρυλικής περιοδείας.

Η Θρυλική περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα

Μετά τα ελληνικά νησιά, (σ.σ.: Αίγινα, Κρήτη, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Τήνος και Σύρος) σειρά έχει η ηπειρωτική Ελλάδα. Λοιπόν, η Θρυλική περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, του Conference League και του UEFA Youth League, δεν σταματά. Ειδικότερα αυτή η εβδομάδα θα βρει τις δύο κούπες στη Δυτική Ελλάδα. Καταρχάς στην Πάτρα, μετά Ναύπακτος και ακολούθως Μεσολόγγι. Η συνέχεια της Θρυλικής περιοδείας.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (10/7) στις 18:30, οι ιστορικές «ερυθρόλευκες» ευρωκούπες του ποδοσφαίρου θα βρίσκονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Για την ακρίβεια, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων! Αξίζει να σημειωθεί πώς στο πλαίσιο της θρυλικής περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου υπάρχει και κάτι ακόμα. Δηλαδή οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25, στην τιμή των 75 ευρώ. Όπως και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια, στην τιμή των 20 ευρώ. Καθώς τις παραλαμβάνουν επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους.

Το πλάνο της Θρυλικής περιοδείας των επόμενων ημερών

  • 10/7 Πάτρα (Πλατεία Τριών Συμμάχων, 18:30)
  • 11/7 Ναύπακτος (Λιμάνι/Πλατεία Ανεμογιάννη, 18:30)
  • 12/7 Μεσολόγγι (Λιμάνι/Πλευρά Γηπέδων, 18:30)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button