ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη

Επειδή τα τελευταία 24ωρα η συζήτηση είναι μεγάλη… Όμως η αλήθεια είναι μία. Δηλαδή κανείς στον οργανισμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν «τρέχει». Αν αναλογιστεί κανείς πώς είμαστε στις 9 Ιουλίου, δεν υπάρχει καμία πίεση χρόνου. Επομένως ούτε η ανάγκη να γίνει το επόμενο… βήμα αύριο το πρωί! Συνεπώς όλη αυτή η πρεμούρα και το… άγχος από μερίδα φίλων της ομάδας είναι αδικαιολόγητο, σε κάθε περίπτωση. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη.

Η βιασύνη είναι κακός «σύμμαχος»

Λοιπόν, ο Ολυμπιακός αυτά που έπρεπε να κάνει μέχρι τώρα τα έχει κάνει. Κατά συνέπεια, οι κινήσεις στην περιφερειακή του γραμμή πήγαν όπως έπρεπε. Έτσι απομένει κάτι ακόμα. Πιο συγκεκριμένα η απόκτηση ενός παίκτη στο «3». Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ωστόσο αυτή η μεταγραφή είναι αλληλένδετη με άλλες δύο βασικές καταστάσεις,. Καταρχάς να τελειώσει και ουσιαστικά το θέμα του Βεζένκοφ. Κάτι που θα γίνει προσεχώς. Ακόμα κι αν η πλευρά των Ράπτορς ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση πώς ο Σάσα θα παίξει στον Ολυμπιακό! Όμως με οικονομικά δεδομένα, με συμβιβασμούς, με κάποιο buy out θα ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχει λόγος για άγχος

Όταν τελειώσει και τυπικά η υπόθεση αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στη διαδικασία να δουν αν θα αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι από το ρόστερ. Διότι η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη υψηλού επιπέδου στη θέση «3», θέλει να «αδειάσει» λίγο το ρόστερ. Άρα θέλει υπομονή για να γίνουν τα βήματα σωστά. Ένα-ένα, όπως πρέπει και την κατάλληλη στιγμή. Γιατί αν όλα είχαν τελειώσει από τις 9 Ιουλίου, ίσως να ζούσαμε σε έναν ιδεατό κόσμο. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό δεν ισχύει. Επίσης η αλήθεια είναι μία. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button