ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γκαρντίνι έφτασε στην Αθήνα

Αν και ο Ιταλός, ο Αντρέα Γκαρντίνι υπήρξε… Άγγλος! Μιας και ήταν απολύτως συνεπώς στο… ραντεβού με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Έτσι, τη Δευτέρα το βράδυ έφτασε στη χώρα μας. Για να πιάσει από τώρα δουλειά και να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες, ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Γκαρντίνι έφτασε στην Αθήνα.

Η άφιξη του Αντρέα Γκαρντίνι

Βέβαια απομένουν αρκετές εβδομάδες για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Αλλά η άφιξη του Ιταλού τεχνικού θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις. Ειδικότερα θα ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες για να είναι τα πάντα έτοιμα, όταν πιάσουν δουλειά οι πρωταθλητές Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Αντρέα Γκαρντίνι από αύριο κιόλας θα σηκώσει τα μανίκια. Για να πιάσει… δουλειά. Έτσι θα έχει συνάντηση με όλα τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Για να τους γνωρίσει από κοντά. Όπως και για να κανονίσει ό,τι δεν έχει ρυθμιστεί. Δηλαδή το τελικό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και των αναμετρήσεων της προετοιμασίας.

Πολλές δουλειές στην Αθήνα

Επιπρόσθετα, ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού δεν ήρθε μόνο τους. Αλλά στην Ελλάδα ταξίδεψαν μαζί του, τόσο η σύζυγός του όσο και ο γιoς του. Διότι πέρα από όλα τα αγωνιστικά ο Γκαρντίνι θα ρυθμίσει το θέμα της διαμονής του στην Αθήνα. Ωστόσο η πρώτη εντύπωση που άφησε στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήταν άκρως θετική. Μιας και ήταν ευδιάθετος με το… καλημέρα. Ο Γκαρντίνι έφτασε στην Αθήνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button