ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

Έτοιμες για το ντέρμπι με τον Εθνικό!

Επέστρεψε από την Βουδαπέστη η αποσοτλή των Πρωταθλητριών Ευρώπης, ο οποίες κοντράρονται το μεσημέρι του Σαββάτου με τον συντοπίτη (27/11 – 13:00).

 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) επέστρεψε από τη Βουδαπέστη η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών, έχοντας ολοκληρώσει την κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις και να παίξουν τέσσερα δυνατά φιλικά με την Ουγγρική ομάδα, με τον Χάρη Παυλίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των σημαντικών αγώνων που έρχονται.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή της Έλενας Ξενάκη, η οποία ξεπέρασε τον τραυματισμό της και αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα συνολικά φιλικά που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο «Άλφερντ Χάγιος». Πλέον η προσοχή των Πρωταθλητριών Ευρώπης στρέφεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/11) με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής, η οποία θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το KOE  TV, το κανάλι της ομοσπονδίας στο Youtube.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button