ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Στη σημασία των δυνατών φιλικών που έδωσε η ομάδα του στην Βουδαπέστη αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης ενόψι του ντέρμπι με τον Εθνικό και της καθορισιτκής συνέχειας.

ΟΙ κύκλος των απαικτητικω΄ν αναμετρήσεων ανοίγει για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11 – 13:000 αντιμετωπίζει τον συντοπίτη Εθνικό. Με τον Χάρη Παυλίδη να δίνει το στίγμα του:

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, κάναμε τέσσερα φιλικά με την Ουίπεστ, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Κάναμε και κάποιες κοινές προπονήσεις τα πρωινά. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα γενικά, αλλά και από τις αθλήτριες για την προσπάθεια που έκαναν. Υπάρχει κούραση από τις προπονήσεις, αλλά και από τις μετακινήσεις και αύριο έχουμε ένα δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό. Νομίζω, ότι θα είμαστε έτοιμοι. Τα παιχνίδια που δώσαμε εκεί μας βοήθησαν να βρούμε ρυθμό, θα είμαστε έτοιμοι. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα κερδίσουμε.
Το ανησυχητικό είναι κάποιος τραυματισμός, βάσει της κούρασης που υπάρχει, δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, κάποια κορίτσια είχαν μικροπροβληματάκια πριν πάμε στην Ουγγαρία. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, να παίξουν όλες οι αθλήτριες αύριο, ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, ενόψει της Ευρώπης που είναι σε δύο εβδομάδες από τώρα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button