ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχονται με τις καλύτερες συστάσεις

Όποιον και αν ρωτήσει κανείς, τότε αδιαμφισβήτητα θα κατονομάσει τον Μανώλη Σιώπη και τον Σπύρο Ρισβάνη ως δύο από τους κορυφαίους του εφετινού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων και των playoff. Και σίγουρα δύο εκ των σπουδαιότερων “κλειδιών” που οδήγησαν την, πρώην πια, ομάδα τους, τον Πανιώνιο, στην Ευρώπη. Μία έξοδο που με βάση την εικόνα της ομάδας την δικαιούταν πλήρως και μάλιστα σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από τα playoffs.

Στο προκείμενο, όποιον και αν ρωτήσει κανείς, τότε αδιαμφισβήτητα θα κατονομάσει τον Μανώλη Σιώπη και τον Σπύρο Ρισβάνη ως δύο εξαιρετικές κινήσεις – επενδύσεις που έκανε ο Ολυμπιακός νωρίς νωρίς λίγο μετά την είσοδο του 2017. Κινήσεις που αν μη τι άλλο, φανερώνουν έμπρακτα την πρόθεση της ομάδας να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο με παίκτες που να μπορούν να καταλάβουν κιόλας την ομάδα αλλά και να έχουν σημαντική και καθοριστική, αν θέλετε, παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά για την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη, μπορούμε να πούμε πως ισχύουν και τα δύο, μιας και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής όχι απλά ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά ήταν και ένας εκ των κορυφαίων στην ξέφρενη πορεία της ομάδας Κ-20 του Μπερντ Στορκ στο Youth League του 2012-13.

Παράλληλα, βγήκε μπροστά ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο, έχοντας μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας. Με λίγα λόγια, τόσο αυτός, όσο και ο Σπύρος Ρισβάνης, με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους έρχονται φορτωμένοι εμπειρίες στους πρωταθλητές Ελλάδας, που αν με την σειρά του ο Ολυμπιακός δεν τους εμπιστευόταν, πολύ απλά, δεν θα τους έφερνε. Επίσης, ερχόμενοι στον Πειραιά, θα συνεργαστούν εκ νέου με τον παλιό τους συμπαίκτη, Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον οποίο έκαναν… μεγάλες ζημιές στους αντιπάλους.

Κοντολογίς, ο Ολυμπιακός μόλις πρόσθεσε από σήμερα στην φαρέτρα του δύο σπουδαία “φονικά” όπλα, που με την σειρά τους αν δουλέψουν σωστά μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις ακόμη και θέση στην βασική ενδεκάδα. Έρχονται ήδη στο Λιμάνι με τις καλύτερες συστάσεις και αυτό το ξέρουν όλοι. Και οι άνθρωποι που εισηγήθηκαν την απόκτησή τους, και εκείνοι που έδωσαν το ΟΚ για να γίνει αλλά και ο κόσμος. Η μέχρι τώρα πορεία των ταλαντούχων αυτών παικτών έδειξε πως ο Ολυμπιακός έκανε την πιο σωστή κίνηση να τους αποκτήσει. Εξάλλου, και οι δύο θα έπαιζαν σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα όχι… χθες, αλλά προχθές, αντιπροχθές! Είναι πια στο χέρι τους να δουλέψουν πολύ σκληρά στους πρωταθλητές Ελλάδος και να τους δικαιώσουν για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό τους. Και μπορούν να το κάνουν. Άλλωστε ο Ολυμπιακός παρέχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις με τις υψηλότερες προδιαγραφές, αλλά και τις καλύτερες προοπτικές για να κάνει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στο χόρτο του Ρέντη όσο και του Καραϊσκάκη.

Επομένως, μιας και η σεζόν ολοκληρώθηκε, απευθύνουμε ένα θερμό καλωσόρισμα στον Μανώλη Σιώπη και στον Σπύρο Ρισβάνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button