ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ύμνοι» Βαλβέρδε για Ολυμπιακό!

Επαινετικά σχόλια για τους πρωταθλητές Ελλάδας αφιέρωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα.

 

Το συναισθηματικό του «δέσιμο» με τον Ολυμπιακό φανέρωσε για πολλοστή φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, ο επιτυχημένος Βάσκος τεχνικός δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον αγαπημένο του Θρύλο με αφορμή την τριετή «σπαστή» του θητεία τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας να πει μόνο κολακευτικά σχόλια για τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο λιμάνι των τίτλων, δηλώνοντας κολακευμένος από την αγάπη που του πρόσφερε ο υπέροχος κόσμος των Πειραιωτών:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που σημαίνει πολλά για μένα. Νόμιζα ότι θα κάτσω για πολύ λίγο, αλλά ήμουν εκεί για τρία χρόνια. Γνώρισα έναν υπέροχο σύλλογο, και έναν υπέροχο κόσμο, όπως ο ελληνικός», ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να προσθέσει:

«Πάντα αναρωτιέμαι εάν θα επιστρέψω εκεί, όμως τώρα είμαι στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε. Ξέρω ότι πλέον θα υπάρχουν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button