ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρυσός ξανά ο Απόστολος Χρήστου [vid]

Πρωταθλητής Ευρώπης σε δεύτερο, σερί πρωτάθλημα! Καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού απέδειξε και πάλι ότι είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Διότι υπερασπίστηκε τον τίτλο του, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση και το 2024, μετά το 2022 στη Ρώμη. Χρυσός ξανά ο Απόστολος Χρήστου.

Πάλι χρυσό ο Χρήστου!

Ειδικότερα, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022 στη Ρώμη, ο Χρήστου διατήρησε τα σκήπτρα του. Διότι πήρε το χρυσό μετάλλιο και στο Βελιγράδι. Μιας και πριν από λίγο έκανε εξαιρετικό αγώνα στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Για την ακρίβεια, με επίδοση 24.39 πήρε ξανά την πρώτη θέση. Πιο συγκεκριμένα έκανε μια πολύ καλή κούρσα και άγγιξε το Πανελλήνιο ρεκόρ που έχει ο ίδιος (σ.σ.: 24.36, από τις 15/8/2022). Ωστόσο έδειξε πώς είναι σε φόρμα και έτοιμος για να κάνει κάτι εξίσου καλό και στα 100 μέτρα ύπτιο.

Ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης πέρασε στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο (24.52) στα ημιτελικά. Έτσι ήταν αυτός που κολύμπησε από την 4η διαδρομή. Επιπλέον, στην 3η ήταν ο άλλος συμπατριώτης μας, στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Δηλαδή ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης που είχε χρόνο 24.73 στον ημιτελικό. Έτσι και ο έτερος Έλληνας κολυμβητής στα 50 μέτρα ύπτιο έκανε καλή κούρσα. Για να τερματίσει τρίτος με χρόνο 24.74 και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο. Επομένως τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό με δύο κολυμβητές από τη χώρα μας στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Χρυσός ξανά ο Απόστολος Χρήστου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button