ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άνετα πρώτος και τελικός για Χρήστου

Βέβαια, η καλή ημέρα από το… πρωί φαίνεται! Καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης έδειξε από τον προκριματικό πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά ανέβασε ρυθμούς στον ημιτελικό. Έτσι μετά τον καλύτερο χρόνο στα προκριματικά, έκανε ακριβώς το ίδιο και στα ημιτελικά. Άρα θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, μετά το Ευρωπαϊκό στα 50 μέτρα ύπτιο από το 2022 στη Ρώμη. Άνετα πρώτος και τελικός για Χρήστου.

Εξαιρετικές κούρσες, πρωτιά και τελικός για Χρήστου!

Λοιπόν, στον προκριματικό ο Απόστολος Χρήστου έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση. Διότι είχε τον καλύτερο χρόνο για την πρόκριση στον ημιτελικό. Ειδικότερα, αν και κολύμπησε στην 3η σειρά, είχε επίδοση 24.66. Όμως ήταν ο καλύτερος όλων στον πρώτο αγώνα των 50 μέτρων ύπτιο. Επιπλέον, δεύτερος ήταν ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης. Διότι εκείνος έκανε χρόνο 24.84 και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ. Αλλά αυτό το «1-2» ήταν μόνο η αρχή…

Διότι στον ημιτελικό ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού έκανε ακόμα πιο καλό χρόνο. Δηλαδή τον καλύτερο στις δύο ημιτελικές σειρές, με 24.52. Επίσης, πολύ καλό αγώνα έκανε επίσης και ο άλλος Έλληνας, ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης. Διότι ήταν πρώτος στον πρώτο ημιτελικό με επίδοση 24.73 που ήταν η τρίτη καλύτερη που πέρασε στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Καθώς το δεύτερο καλύτερο χρόνο έκανε ο Πολωνός Μάσιουκ, με 24.72.

Κατά συνέπεια, οι δύο Έλληνες θα πάρουν μέρος στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο, την Παρασκευή (21/6, 20:54). Ωστόσο, ο πρωταθλητής του Θρύλο θα παλέψει τόσο για να πάρει την πρώτη θέση όσο και για να πετύχει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (σ.σ.: το τωρινό είναι 24.36). Άνετα πρώτος και τελικός για Χρήστου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button