ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκαλύψεις Μαρτίνς

Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από την ήττα και τον αποκλεισμό από την Αταλάντα και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και σε θέματα παικτών και ενδεκάδας.

ΑναλυτικάΓια το ματς: “Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής, θέλουμε αντίδραση , ήταν μία σκληρή βραδιά. Προσπαθούσε να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για την πρώτη εξάδα. Να κάνουμε καλό παιχνίδι και να αντιδράσουμε.

Για το παιχνίδι με την Αταλάντα: “Σίγουρα σε τέτοιου είδους ματς θα αποκτήσουμε σοφία και θα πάρουμε μαθήματα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός, από την αρχή γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολη υπόθεση. Να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε στο πρωτάθλημα, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας, να πάρουμε τα μαθήματα που πρέπει και να τα χρησιμοποιήσουμε για το μέλλον”.

 

Για τη μονομαχία Τικίνιο – Ελ Αραμπί: “Υπήρχαν στιγμές και υπάρχουν στιγμές που πρώτη μας επιλογή είναι ο Γιουσέφ. Πάντα επιλέγεται ο παίκτης που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Τικίνιο και το ανάποδο. Έχουμε δύο πολύ καλούς επιθετικούς, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας, ένας παίκτης με κινητικότητα και βοηθάει στην κατοχή και την ανάκτηση της μπάλας. Επιλέγεται ανάλογα τον τύπο των παιχνιδιών. Ο Τικίνιο είναι ένας παίκτης επίσης χρήσιμος, παίζει καλύτερα στα άκρα, είναι ο παίκτης που μπορεί πιο εύκολα να βγει πιο μπροστά. Ανάλογα με το ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση και ανάλογα ποιος είναι αυτός που ανταπεξέρχεται με τα χαρακτηριστικά του στις ανάγκες κάθε αγώνα είναι η επιλογή μας”.

 

Για τον Βρουσάι που παίζει ως δεξί μπακ: “Δοκιμάζουμε τον Μάριο σε αυτή τη θέση γιατί ο Κένι είναι επιβαρυμένος και υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε στη θέση αυτή. Επίσης, ο Ανδρούτσος πήρε τις ευκαιρίες του και μπορούμε να πούμε ότι δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά που περιμένουμε. Έτσι, ο Μάριος είναι επιλογή μας, χρειαζόμαστε έναν παίκτη με επιθετικά στοιχεία. Ίσως αυτή είναι η μελλοντική του θέση”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button