«Τρέλα» για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Ηράκλειο!

Την αποθέωση από αρκετούς οπαδούς του Ολυμπιακού γνώρισαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».
Θερμή υποδοχή για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη!
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο 6ο Crete International Basketball Tournament, το οποίο θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου.
Με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να υποδέχονται με συνθήματα και επευφημίες τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»!
Ο προπονητής των Πειραιωτών γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που υποδέχθηκε την ομάδα, ενώ την… τιμητική του είχε ο Γιαν Μοντέρο, ο οποίος δεν σταμάτησε να βγαίνει φωτογραφίες και να δίνει αυτόγραφα!
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Παρασκευής (4/9, 21:00), ενώ στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης Ολίμπια Μιλάνο και Ερυθρός Αστέρας.





