ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών απέτισε φόρο τιμής στον Άλκη [pics]

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής τα κορίτσια του βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το απόγευμα του Σαββάτου (17:30) τον Άρη. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών απέτισε φόρο τιμής στον Άλκη.

Φόρος τιμής στη μνήμη του Άλκη

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Μια εγκληματική ενέργεια για την οποία οι θύτες έχουν βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και σύντομα θα μάθουν την τιμωρία τους. Παραμένοντας προφυλακισμένοι. Αλλά το γεγονός αυτό, να φεύγει τόσο άδικα ένα 19χρονο παιδί γιατί είπε τί ομάδα ήταν, ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία! Στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού συρρέουν καθημερινά απλοί πολίτες, φίλαθλοι του Άρη, οι αποστολές συλλόγων από όλα τα αθλήματα που ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Για να κάνουν το ελάχιστο. Κάτι που έκαναν και τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Θρύλου.

«Καλό Παράδεισο Άλκη»

Οι κοπέλες και όλα τα μέλη της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το απόγευμα το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου άτυχου φιλάθλου. Εκεί απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού. Με την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου να τοποθετεί ως ενθύμιο μια φανέλα της ομάδας, με το μήνυμα «Καλό Παράδεισο Άλκη», στο σημείο. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκες» άφησαν από ένα λουλούδι, όπως και τα άλλα μέλη του τμήματος που παραβρέθηκαν εκεί.

Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας αθλητής ή μία αθλήτρια. Το ελάχιστο διότι δεν το χωράει όλο αυτό ο ανθρώπινος νους. Με πρόσχημα την οπαδική συμπάθεια σε μια ομάδα, να καταφεύγουν ορισμένοι σε εγκληματικές, δολοφονικές ενέργειες. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών απέτισε φόρο τιμής στον Άλκη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button