ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντίο σε Σάλβα με update Πέριν!

Πράγματι, το κεφάλαιο Ιντάλγκο για τον Ολυμπιακό έκλεισε! Εξάλλου σήμερα έπεσαν και επίσημα οι τίτλοι του… τέλους! Αλλά με ωραίο τρόπο! Όπως ήταν δηλαδή και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, που έφερε αρκετούς τίτλους και σημαντικές στιγμές για τον Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ. Γιατί ήδη οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Αντίο σε Σάλβα με update Πέριν!

Το αντίο στον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο

Λοιπόν, πρέπει να σημειωθεί πώς το φινάλε της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε με πολύ ωραίο τρόπο. Γιατί ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο εξακολουθεί και έχει άριστη σχέση με την ομάδα. Όπως και γενικότερα με τον οργανισμό Ολυμπιακό. Ειδικότερα αυτό έχει φανεί και από τα μηνύματά του, κατά καιρούς. Ωστόσο είχε φτάσει το… πλήρωμα του χρόνου για μια αλλαγή. Εξάλλου, αυτό επέλεξε και ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Αντρέα Γκαρντίνι. Δηλαδή να προχωρήσει η ομάδα σε αλλαγή, στη θέση του ακραίου.

Ερυθρόλευκο update με Πέριν

Βέβαια, εδώ και περισσότερο από ένα μήνα στο Redaroume αναφέραμε πώς ο διάδοχος του Σαλβαδόρ θα είναι ο Τζον Πέριν. Καθώς ο Ιταλός, νέος προπονητής του Ολυμπιακού, επέλεξε να βάλει τη δική του… σφραγίδα στο κομμάτι αυτό. Άρα να επιλέξει έναν ακραίο με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Καθώς ο Καναδός είναι πιο νέος από τον Γερμανό-Κουβανό.

Επίσης πιο ψηλός, αλλά και πιο… επιθετικός σε ό,τι αφορά τα τελειώματα. Αν και δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με τον Ιντάλγκο από το σερβίς, σίγουρα είναι καλύτερος στην υποδοχή. Κατά συνέπεια, ο Γκαρντίνι θέλει να βάλει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας. Επομένως, αυτό θα έρθει μέσω της παρουσίας του Πέριν στην εξάδα του Θρύλου. Αντίο σε Σάλβα με update Πέριν!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button