ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Πέριν προβάρει τα ερυθρόλευκα

Αν και είναι ακόμα Μάιος, κατά 95% το ρόστερ του Θρύλου έχει κλείσει. Διότι το μοναδικό που απομένει είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα ξένος κεντρικός. Αλλά για αυτό το θέμα θα επανέρθουμε με νέο κείμενο. Διότι οι θέσεις των άλλων ξένων έχουν «κλειδώσει». Εξάλλου, έχουμε αναφέρει πώς Στερν και Τράβιτσα ανανέωσαν. Επιπλέον, ο Παγένκ είχε συμβόλαιο. Όμως με την έλευση του Αντρέα Γκαρντίνι, θα υπάρξει αλλαγή στους ακραίους. Καθώς ο Ιντάλγκο δεν θα συνεχίσει. Ωστόσο, ο διάδοχός του είναι παίκτης από το πάνω… ράφι. Ο Πέριν προβάρει τα… ερυθρόλευκα.

Η επιλογή του Τζον Γκόρντον Πέριν

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε πώς ήθελε κάτι διαφορετικό από τον Ιντάλγκο. Δηλαδή έναν ακραίου με λίγο διαφορετικά στοιχεία. Καθώς είναι και πιο νέος και πιο «εκρηκτικός» από τον Σαλβαδόρ. Λοιπόν, ο 34χρονος Καναδός είναι μια… ανάσα από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Καταρχάς είναι λίγο πιο ψηλός (σ.σ.: 2,02μ.) με μεγάλο άλμα. Κατά συνέπεια μπορεί να απειλήσει περισσότερο από την πίσω ζώνη.

Ο νέος «ερυθρόλευκος» ακραίος

Για την ακρίβεια καρφώνει με άλμα στα 3,58μ, ενώ στο μπλοκ φτάνει στα 3,29μ., αντίστοιχα. Δηλαδή είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός μπλοκέρ από τον Γερμανό-Κουβανό προκάτοχό του! Επιπρόσθετα έχει καλά ποσοστά στην υποδοχή, γεγονός που τον καθιστά αξιόπιστο σε αυτό το ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πώς στην καριέρα του έχει να επιδείξει σημαντικές στιγμές. Διότι έχει αγωνιστεί σε Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία και Τουρκία. Για την ακρίβεια έχει κατακτήσει τόσο ευρωπαϊκούς όσο και εγχώριους τίτλους. Ο Πέριν προβάρει τα… ερυθρόλευκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button