ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτή είναι η δημοσιογραφία της… αλήθειας

Έχουν μεγάλη πλάκα στο σάιτ της… αλήθειας. Βλέπετε, ο τρόπος που προσεγγίζουν τα πράγματα και «λέει» και δείχνει πολλά! Θα αναλύσουμε δύο κλασικά παραδείγματα για να αντιληφθούν όλοι πώς λειτουργεί το πράγμα! Αν κάτι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, γράφουν τα χειρότερα. Αν αφορά τον αγαπημένο τους ΠΑΟ, τότε κάνουν το άσπρο… πράσινο. Εκεί δίνουν αγώνα για να πείσουν το αναγνωστικό κοινό πώς, ενώ έξω είναι καταμεσήμερο, για εκείνους είναι… νύχτα! Αυτή είναι η δημοσιογραφία της… αλήθειας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Όντως, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ιστορία με τη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης στο βόλεϊ. Ας δούμε, λοιπόν, τί έγραφαν παλαιότερα και τί γράφουν τώρα! Οι ιστορίες είναι σχεδόν παρόμοιες. Συνεπώς θα έπρεπε να τις προσεγγίσουν με τον ίδιο τρόπο. Τί, όχι; Για παράδειγμα, όταν ο Ολυμπιακός δεν δήλωσε συμμετοχή στο CEV Champions League και επέλεξε το CEV Euro Cup, τότε ήταν «αυτό-υποβιβασμός». Βέβαια, όταν ο Παναθηναϊκός δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο CEV Champions League, ούτε στο CEV Euro Cup αλλά στην τρίτη, τη τάξει, ευρωπαϊκή διοργάνωση, το CEV Challenge Cup, είναι «ευκαιρία για Ευρωκούπα»!

Προκαλεί απορία

Τα ερωτήματα πολλά και ποικίλα. Εμείς θα παραθέσουμε τα πιο σημαντικά. Όμως, απάντηση δεν περιμένουμε να πάρουμε. Την ξέρουμε ήδη! Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει τις αιτίες και τους λόγους. Ωστόσο θα τα θέσουμε… Πώς γίνεται να είναι «αυτό-υποβιβασμός» να επιλέξεις όχι την πρώτη ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά τη δεύτερη και δεν είναι όταν είσαι δύο πιο κάτω;

Λοιπόν, στην περίπτωση του Ολυμπιακού οι «ερυθρόλευκοι» εκτέθηκαν, αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟ οι «πράσινοι» όχι; Για παράδειγμα, τότε ήταν ζημιά για το ελληνικό βόλεϊ η απώλεια του εισιτηρίου στο CEV Champions League, όμως τώρα για τους «πράσινους» σφυρίζουν… αδιάφορα! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εξάλλου, όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Ειδικότερα το ρόλο τους. Αυτή είναι η δημοσιογραφία της… αλήθειας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button