ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός είναι για δεύτερη ημέρα στην Εστεπονα και ήδη προετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό απέναντι στην Χάντερσφιλντ (1-12-17.00, Cosmote).

Ο Μίτσελ βάζει στους παίκτες του διπλές προπονήσεις και  προσπαθεί να βάλει τις δικές του πινελιές στο νέο Ολυμπιακό όπως τον ονειρεύεται ο ίδιος .

 

Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/11) αφιερώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και σε ασκήσεις κατοχής. Όταν αυτή χανόταν, σκοπός ήταν η άμεση επανάκτησή της μέσω πίεσης και ύστερα από συγκεκριμένο αριθμό από πάσες να ολοκληρωθεί η επίθεση. Στο δεύτερο σκέλος δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι, με πρέσινγκ στον αντίπαλο που ξεκινούσε την επίθεση από την άμυνα.

Ο στόχος του Μίτσελ και των συνεργατών του ήταν να πιέζει ψηλά όλη η ομάδα και η απόσταση της άμυνας και της επίθεσης να μην είναι μεγαλύτερη από το όριο που είχε τεθεί.

Στο απογευματινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές έκαναν γυμναστήριο και ακολούθως δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις. Την Πέμπτη (1/12) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Εστεπόνα, απέναντι στη Χάντερσφιλντ (17.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης του Ολυμπιακού).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button