ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Απόψε φοράμε όλοι κόκκινα!»

Λιγοστά εισιτήρια έχουν απομείνει για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με την Μονακό. Καθώς η ζήτηση είναι τεράστια. Επιπλέον, υπάρχει δίψα στις τάξεις των φιλάθλων του Θρύλου. Μιας και κανείς δεν θέλει να χάσει το πρώτο φετινό ματς στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, που θα διεξαχθεί με κόσμο στις κερκίδες. Με τους «ερυθρολεύκους» να καλούν το κοινό να τηρήσει το ενδεδειγμένο dress code. «Απόψε φοράμε όλοι κόκκινα!»

Απόψε όλοι κόκκινα

Η διάθεση των εισιτηρίων είναι ακόμη σε εξέλιξη. Ωστόσο απομένουν λιγοστά αδιάθετα. Για όσους θέλουν να βρεθούν στο ΣΕΦ και δεν προνόησαν εγκαίρως, ίσως υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία. Καθώς η διαδικασία της διάθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Όσοι έχουν ενδιαφέρον, μπορούν να αναζητήσουν ένα εισιτήριο με τους γνωστούς τρόπους. Είτε μέσω internet από το olympiacosbc.gr και από το ticketmaster.gr, είτε στα εκδοτήρια. Αν και όσο περνά η ώρα τόσο εξαφανίζονται τα «μαγικά χαρτάκια». Όμως για όσους βρεθούν, τελικά, στο ΣΕΦ καλό θα ήταν να ακολουθήσουν τη συμβουλή και να φορέσουν κόκκινα.

Αυτό επανέλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με το σχετικό τους ποστάρισμα στα social media. Λοιπόν, δίνουν οδηγίες για τα τελευταία εισιτήρια, αλλά επαναλαμβάνουν κάτι πολύ σημαντικό. Δίνουν συμβουλή για το κατάλληλο dress code. Κι αυτό περικλείεται στη φράση: «Απόψε φοράμε όλοι κόκκινα!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button