ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το μήνυμα της ΚΑΕ στον κόσμο

Σχεδόν κατάμεστο θα είναι απόψε το ΣΕΦ. Καθώς η αναμέτρηση με τη Μονακό είναι η πρώτη φετινή, εντός έδρας, στην Ευρωλίγκα, που θα διεξαχθεί με κόσμο. Η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίστηκε πώς καλό θα ήταν η προσέλευση να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Το μήνυμα της ΚΑΕ στον κόσμο.

Το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

Το σενάριο να γίνει sold out πριν το τζάμπολ του ματς με την Μονακό δεν είναι πλέον απίθανο! Οι εξέδρες του ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστες. Συνεπώς, το καλύτερο θα ήταν για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο ΣΕΦ, η προσέλευσή τους να γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα. Διότι έτσι θα αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία για να μπουν μέσα στο γήπεδο. Με αυτό γνώμονα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έστειλε το μήνυμά της προς τον κόσμο.

Με στόχο να τους προετοιμάσει για ό,τι θα συμβεί απόψε. Αλλά και να τους προτρέψει να είναι νωρίς στο ΣΕΦ. Ούτως ώστε να πάρουν θέση έγκαιρα στην κερκίδα. Λοιπόν, το μήνυμα των «ερυθρολεύκων» αναφέρει: «Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο ΣΕΦ αρκετά νωρίτερα από το τζάμπολ (19:45) της αναμέτρησης με την Μονακό, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις». Το μήνυμα της ΚΑΕ στον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button