ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερυθρόλευκη πραγματικότητα: Together We Fight

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα στο πλευρό των ομάδων του συλλόγου. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Η ομάδα μπάσκετ μετά την εξαιρετική της περσινή πορεία, φέτος πάει ακόμη καλύτερα μέχρι στιγμής. Οι οπαδοί του Θρύλου αγκάλιασαν και πάλι αυτή την προσπάθεια. Εξάλλου, τα 5.739 διαρκείας «μιλούν» από μόνο τους. Ερυθρόλευκη πραγματικότητα: Together We Fight.

Η ερυθρόλευκη πραγματικότητα

Λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες σταμάτησε η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Οι «ερυθρόλευκοι» διέθεσαν 5.739 μπλοκ, δηλαδή σχεδόν το μισό ΣΕΦ είναι κλεισμένο. Άρα, όλοι μαζί μια ΓΡΟΘΙΑ. Καθώς ο πήχης έχει ανέβει. Πέρσι, η στήριξη του κόσμου έδωσε ώθηση για το νταμπλ στην Ελλάδα. Επιπλέον, στην Ευρωλίγκα το ΣΕΦ ήταν «απόρθητο κάστρο» και οδήγησε τον Ολυμπιακό στο Final-4 του Βελιγραδίου. Κάτι που θα επαναληφθεί και φέτος. Δηλαδή η εκπληκτική βοήθεια και ώθηση από τον κόσμο. Καταρχάς στο αυριανό ματς με την Μονακό.

Together We Fight

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με μήνυμά της, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη. Μιας και ο έκτος παίκτης δεν είναι εκεί μόνο στα εύκολα. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα. Ειδικότερα στα δύσκολα! Έτσι οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας τους έβγαλαν το… καπέλο και αναγνώρισαν τη συμβολή του κόσμου στην εκπληκτική πορεία της ομάδας. Το μήνυμα ανέφερε: «Το Together We Fight δεν είναι ένα απλό μότο, είναι η “ερυθρόλευκη” πραγματικότητα! Μαζί στα δύσκολα, μαζί στους τίτλους και μαζί θα συνεχίσουμε να κατακτάμε κορυφές! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!» Ερυθρόλευκη πραγματικότητα: Together We Fight.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button