ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναμένονται εξελίξεις για Μανωλά

Το θέμα “Μανωλάς” συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς με την κατάσταση, από όλες τις πλευρές, να μοιάζει ξεκάθαρη. Από τη μία πλευρά, ο παίκτης θέλει να  αποχωρήσει, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ενώ είναι γνωστή η θέληση του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Από την άλλη οι Πειραιώτες διαψεύδουν τα όποια σενάρια, όχι όμως και το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Αλίμονο αφού η σχέση της  διοίκησης με τον παίκτη είναι εξαιρετική.

Η αλήθεια είναι ότι μία πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό θα ήταν ότι καλύτερο. Οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα ενώ  δεν ανακάλυψε κανείς και την Αμερική αν αναφέρει ότι στον σύλλογο θέλουν να τονώσουν ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια. Το τερπνόν δηλαδή μετά του ωφελίμου.

Ο Μανωλάς δεν ξύπνησε χθές και εξέφρασε τη θέληση να φύγει.  Στα 30 του πιστεύει  ότι έχει δώσει ότι μπορεί στο Καμπιονάτο και η προοπτική του Ολυμπιακού  και όλο το πακέτο  που έχει η ομάδα και θα φέρουν όλη του την οικογένεια πίσω στην Ελλάδα  και θα έχει την  ευκαιρία να παίζει σε ένα σύλλογο που  βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο εντός και εκτός των τοιχών.

Ο έμπειρος στόπερ έλειπε απο την παρουσίαση  της φανέλας των “Παρτενοπέι” και αυτό φούντωσε τα όποια σενάρια. Παράλληλα, για να πάμε στο οικονομικό έχουν ακουστεί και γραφτεί χρήματα που αφορούν την μεταγραφή  και για να λέμε την πάσα αλήθεια δεν μπορεί η Νάπολι να τον  δώσει με ποσό κάτω από τα 6.000.000 ευρώ όταν  δαπάνησε σχεδόν 36.

Μία λογική προσέγγιση, από τη στιγμή που θέλει ο γαμπρός ,θέλει και η νύφη, θα ήταν ο δανεισμός που “παίζει”  και στα Ιταλικά ΜΜΕ. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές τις επόμενες ημέρες αλλά γιατί όχι και ώρες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button